L’estudi de disseny Miquel Puig, ha estat guardonat amb un premi Laus de bronze 2011 en la categoria gràfica-comunicació institucional per la imatge de l’edició de 2010 de FiraTàrrega. Els premis, que atorga l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics, juntament amb Foment de les Arts i del Disseny (ADG-FAD), reconeixen la creativitat i la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica i enguany han celebrat la seva 41 edició, juntament amb la 13a dels Premis Laus de Gràfica i Comunicació d’Administracions Públiques i la 8a edició dels Laus Estudiants.

La imatge de FiraTàrrega 2010 estava integrada per una sèrie de tres il•lustracions (realitzades per Albert Asensio) de to hiperrealista que constituïen la simulació d’una làmina enciclopèdica. Jugant amb conceptes com el ritual (festeig), el moviment (coreografia), el territori (fauna autòctona), el fet creatiu (còpula), l’intercanvi (contacte), l’aparador (catàleg enciclopèdic), l’emoció (seducció), la transgressió (passió versus visió científica), el resultat contribuïa a reforçar els conceptes fonamentals de FiraTàrrega.

Aquesta imatge ja va ser mereixedora, el passat 9 de juny, del premi Juncosa en la categoria de Publicitat. El guardó, que atorgà l’Associació Professional d’Il•lustradors de Catalunya (APIC) reconeixia les millors obres visuals publicades el 2010 a Catalunya i, en aquest cas, el jurat va guardonar Albert Asensio, autor de la il•lustració del cartell, per l’atreviment d’una imatge simple i alhora potent, amb una il•lustració clàssica, que fa que FiraTàrrega aconsegueixi comunicar-se amb un llenguatge modern.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes