L'Ajuntament de Tàrrega va oferir ahir per la tarda una recepció institucional al president del FC Barcelona, Sandro Rosell, amb motiu de la celebració al municipi de la primera reunió de l'actual junta directiva del club fora de la Ciutat Comtal. L'alcalde Joan Amézaga va rebre Rosell a la Casa Consistorial, acompanyat de Delfí Robinat, president de la Cambra de Comerç, institució amfitriona de la junta. Rosell va signar el Llibre d'Honor de Tàrrega i va saludar els regidors de la corporació presents a l'acte.

Tot seguit, la comitiva va traslladar-se a la seu de la Cambra de Comerç, també a la plaça Major, on van tenir lloc els parlaments protocol·laris. Sandro Rosell va argumentar que Tàrrega ha estat la primera ciutat de les juntes itinerants arran del prec formulat per l'empresari targarí Ramon Pont, membre de la directiva del club blaugrana. A més, va subratllar que "les terres de Lleida viuen la passió culè molt intensament".

Per la seva part, l'alcalde Joan Amézaga va felicitar el FC Barcelona "pels seus extraordinaris mèrits esportius" i va posar de relleu el paper del Barça "com a element vertebrador de Catalunya". Delfí Robinat va destacar la satisfacció que suposa per a la Cambra allotjar aquest esdeveniment ple de simbolisme. Rosell també va cedir la paraula a Ramon Pont, que va afegir que "és un plaer formar part d'una junta amb tanta empenta".

Abans de la sessió de treball també hi va haver temps per a un intercanvi d'obsequis i una sessió de fotos per a la premsa. Amézaga va lliurar a Rosell el volum que recull la història gràfica de Tàrrega i un altre llibre sobre els 25 anys de la Fira de Teatre al Carrer. Per la seva part, Rosell va entregar un trofeu commemoratiu de l'estada del club a la capital de l'Urgell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes