El Ple n'aprova les bases i també poden optar-hi habitatges del nucli antic i dels pobles així com edificis amb valor arquitectònic
El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega va donar llum verda el passat 7 de febrer a la línia d'ajuts d'aquest 2011 destinada a la restauració de façanes de particulars, subvencions que enguany s'amplien també als immobles que confronten amb la travessia de l'antiga N-II, coincidint amb la finalització de la reforma d'aquest eix. També hi poden optar habitatges situats al nucli antic i als pobles del terme així com els edificis de singular valor que figurin al Catàleg de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Tàrrega. En qualsevol d'aquests casos, les construccions han de tenir una antiguitat mínima de 25 anys.

Millorar el paisatge urbà
És la cinquena convocatòria consecutiva d'aquestes ajudes econòmiques amb què el consistori vol estimular la rehabilitació de façanes d'immobles per evitar-ne el deteriorament i millorar el paisatge urbà. En el cas de l'antiga N-II es poden acollir als ajuts els immobles situats a l'avinguda de Catalunya, la plaça del Carme i el raval del Carme. L'Ajuntament ha reservat una partida de 35.000 euros per a la concessió d'aquestes subvencions, amb un màxim de 3.000 euros per a cada beneficiari.

També per a les construccions rurals
Val a dir que, com en les ocasions anteriors, els tècnics municipals prestaran suport per formular les sol·licituds a les persones interessades. En les tasques de pintura, el consistori proposarà una carta de colors d'acord amb la fesomia de l'entorn. El Ple també va acordar una altra línia d'ajuts per restaurar construccions rurals de pedra seca, com cabanes de volta, amb una partida de 5.000 euros. L'Ajuntament publicarà íntegrament aquestes bases de subvenció després del període d'exposició pública.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes