Aquest cicle divulgatiu propicia que destacats investigadors del
Consejo Superior de Investigaciones Científicas exposin els seus coneixements a la capital de l’Urgell
Tàrrega ofereix aquest dijous 21 de juny una nova cita amb el cicle divulgatiu CiudadCiencia, el qual apropa continguts científics de forma amena i entenedora. La capital de l’Urgell és l’únic municipi català (6 en tot l’Estat) que acull aquesta iniciativa impulsada pel Consejo Superior de Investigaciones
Científicas (CSIC) i Obra Social “la Caixa”. Sota el nom de TàrregaCiència, la localitat s’ha convertit així en lloc d’aturada de destacats científics del CSIC, tot exposant els darrers avenços en la seva matèria.
La xerrada d’aquest mes girarà al voltant de la qualitat de l’aigua que consumim de l’aixeta i amb què omplim les piscines. El ponent serà Joan Grimalt Obrador, investigador de l’Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l’Aigua del CSIC.
L’acte s’ha convocat a 2/4 de 8 del vespre, a les Piscines Municipals, amb entrada gratuïta.
Grimalt detallarà el procés de depuració que segueix l’aigua de boca, fent-la apta per al consum humà o per banyar-nos-hi a l’estiu. En el recorregut de l’aigua s’incorporen compostos naturals i contaminants que cal eliminar. Segons el procés aplicat, es genera aigua de major o menor qualitat. El conferenciat posarà també l’accent en les accions mediambientals que poden afavorir el consum d’aigua en bones condicions.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes