A partir del diumenge 23 de desembre, es posarà a la venda un nou llibre realitzat i editat per SIÓ, “Agramunt: torronaires i xocolaters”, la llegenda, la història i la realitat actual d’ aquests dos productes gastronòmics tradicionals de casa nostra. El llibre que es presenta aprofitant les festes nadalenques és una reedició revisada i molt ampliada del col•leccionable que amb el títol d’ “Agramunt, una dolça tradició: Xocolata i Torrons” es va publicar entre els mesos d’ octubre de 1991 i desembre de 1992. L’ edició es va exhaurir ben aviat i l’ obra únicament es pot trobar digitalitzada en el fons que SIÓ té a disposició dels seus subscriptors i del públic en general. Vint anys després es presenta aquesta reedició gràcies al patrocini de la IGP Torró d’ Agramunt . Segons ha explicat el periodista i un dels autors del llibre Josep Bertran, és pràcticament un nou llibre, gràcies a les renovades fonts de documentació que s’han localitzat, l’ ampliació dels continguts gràfics i literaris, el nou disseny i les aportacions de nous col•laboradors. Segons Bertran, el llibre és el fruït d’ un nou esforç, com sempre desinteressat , que s’ha fet des de SiÓ amb l’ únic objectiu de donar a conèixer a tots els agramuntins una part de la seva història comuna.
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
