És el tercer any consecutiu que l’Associació Alba organitza aquest festival a l’aire lliure a base de rumba i sardines a la brasa als jardins de l’entitat.
El Sardines & Marinada es farà durant 4 dijous consecutius començant per aquest dijous 18 de juliol. La rumba la posarà aquest any el grup Naraina (18 juliol) i el combo de la Terrasseta de Preixens (25 juliol), uns clàssics d’aquest festival, i com a novetat el Pepet i Marieta (1 agost) i Rumb al Bar (8 agost).
Com cada any ofereixen sopar a l’aire lliure a través d’un menú low cost on el plat principal són les sardines fetes a la brasa o la llonganissa. Projeccions, música en directe i un
ambient familiar i integrador fan que el festival hagi tingut molt bona acollida entre la població.
Per això, l’entitat targarina espera que aquest any serveixi per a consolidar el festival i es converteixi en un dels referents de l’estiu.
“Per a poder tirar endavant el festival comptem amb voluntaris, alguns són treballadors d’Alba i d’altres amics, que ens ajuden amb la cuina i la barra. Els beneficis optinguts amb el Sardines & Marinada serveixen per impulsar nous projectes de l’entitat i que repercuteixen directament en les persones que atenem”, explica Xavi Mancho, responsable de El Gat del Rosal, servei que participa activament en l’organització del festival.
El Sardines & Marinada es farà durant 4 dijous consecutius començant per aquest dijous 18 de juliol. La rumba la posarà aquest any el grup Naraina (18 juliol) i el combo de la Terrasseta de Preixens (25 juliol), uns clàssics d’aquest festival, i com a novetat el Pepet i Marieta (1 agost) i Rumb al Bar (8 agost).
Com cada any ofereixen sopar a l’aire lliure a través d’un menú low cost on el plat principal són les sardines fetes a la brasa o la llonganissa. Projeccions, música en directe i un
ambient familiar i integrador fan que el festival hagi tingut molt bona acollida entre la població.
Per això, l’entitat targarina espera que aquest any serveixi per a consolidar el festival i es converteixi en un dels referents de l’estiu.
“Per a poder tirar endavant el festival comptem amb voluntaris, alguns són treballadors d’Alba i d’altres amics, que ens ajuden amb la cuina i la barra. Els beneficis optinguts amb el Sardines & Marinada serveixen per impulsar nous projectes de l’entitat i que repercuteixen directament en les persones que atenem”, explica Xavi Mancho, responsable de El Gat del Rosal, servei que participa activament en l’organització del festival.
