La demarcació NordOccidental de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, formada per 17 agrupaments, va realitzar aquest passat dissabte a Tàrrega el segon dels quatre actes que ha preparat en motiu del seu 40è aniversari. L’ agrupament escolta Mestre Güell Roger de Llúria va realitzar a la capital de l’Urgell una activitat amb el nom de FEM SERVEI i FEM CONSCIÈNCIA.
D’acord amb la llei escolta, “aprenem a ser útils i a fer servei”: infants, caps, famílies i col•laboradors van dedicar un dia a ser útils a la comunitat tot netejant de manera desinteressada el Reguer, el Parc de Sant Eloi i d’altres zones de la ciutat tot prenent consciència que les deixalles abocades de manera incontrolada poden perdurar durant dècades en un mateix indret. Un cop finalitzada la recollida que va totalitzar mitja tona, es va fer una classificació i pesatge de la brossa aplegada a la Plaça Major de Tàrrega on es dugué a terme l’acció, per tal de fer visible la necessitat de fer una bona separació dels residus i fomentar el reciclatge.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració