L’Ajuntament de Tàrrega va celebrar ahir el vespre el ple ordinari on es van aprovar la nova ordenança de guals i de reserva d’aparcament exclusiu a la via pública .
Aquest punt de l’ordre del dia va rebre els 9 vots favorables dels membres del Govern, Convergència i Unió i la coalició Reagrupament i Solidaritat, i els 8 vots en contra dels partits de l’oposició, AIPN-PSC, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Popular i Plataforma per Catalunya.

La proposta va rebre els vots favorables dels grups de CiU i Rcat/SI (Equip de Govern) i els vots en contra d'AIPN-PSC, PP, ERC i PxC. L'absència del regidor Albert Rosinés motivà un empat de vots, que es va resoldre a favor amb el vot de qualitat de l'alcaldessa Rosa Maria Perelló.

En el ple d'ahir també es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Tàrrega a l’Associació de Municipis per la Independència i aprovar els Estatus que regulen l’esmentada Associació.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració