L'ajuntament de Tàrrega comptarà amb una àrea de compres per controlar els moviments de l'ajuntament, conèixer les necessitats de cada departament i així poder augmentar l'estalvi. Aquest serà un dels punts forts del pressupost del 2012 que encara s'està preparant i que està previst que es presenti als partits de l’oposició durant les primers setmanes de gener.

L’ajuntament vol millorar la funcionalitat a l'hora de controlar les necessitats econòmiques de cada àrea i també generar estalvi, i per aquest motiu crearà una nova àrea que englobarà totes les operacions.

Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega, va confirmar que totes les regidories estan ultimant els detalls del pressupost del 2012 i que a principis de gener es farà una presentació als partits de l’oposició.

Segons l’alcaldessa de Tàrrega, el pressupost per l’any vinent haurà de ser auster i pràcticament no hi haurà cap gran inversió, però sí que ha volgut remarcar que l’objectiu és garantir i mantenir els servies bàsics.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes