La brigada municipal de l’ajuntament de Tàrrega ha iniciat les tasques prèvies a l’enjardinament d’una part de la plaça Ondara adjacent als centres educatius CEIP Maria Mercè Marçal i Llar d’infants El Niu.
Segons ha explicat la regidora de Serveis Municipal Natalia Lloreta, aquesta és una primera fase d’un projecte de condicionament de la plaça en la qual s’instal•larà tot el sistema de reg i es plantaran arbusts per delimitar la zona i plantes decoratives. En una fase posterior sense data d’execució es preveu instal•lar una zona de parc infantil.
La primera fase d’aquest projecte es situa al voltant dels 5000 euros de pressupost, i es tira endavant gràcies a la donació de la Junta de veïns del districte Ponent de part de la subvenció que reben de l’ajuntament, i que han volgut destinar a l’inici d’aquest projecte.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes