L’Ajuntament de Tàrrega posarà en servei aquest divendres 28 de març un centenar de noves places d’aparcament gratuït en uns terrenys municipals de 2.500 m2 situats entre l’avinguda Onze de Setembre, la plaça del Centenari i els carrers de La Solana i Hospital. El consistori vol ampliar així la disponibilitat d’estacionament de franc en aquesta zona del nucli urbà, on es concentren diversos centres educatius, equipaments i serveis públics. A més, es tracta d’un sector molt proper al centre comercial. Les obres de condicionament dutes a terme per la Regidoria d’Urbanisme han suposat una inversió de 18.000 euros.

D’aquesta quantitat, 8.000 euros provenen d’un ajut concedit per la Generalitat de Catalunya a través de l’Agència Catalana de Residus, ja que la grava aplicada a la superfície procedeix del reciclatge de runes de la construcció. Els terrenys, que es trobaven envaïts per vegetació, s’han netejat i replanat, acció que contribueix a deixar endreçada aquesta zona junt amb la reforma de l’adjacent Camp dels Escolapis. A més, s’han reforçat dos talussos que s’embelliran els propers dies plantant-hi ginestes i altres arbustos ornamentals. El centenar de noves places se sumaran a les 130 ja existents, també d’ús gratuït, en altres parcel·les properes a la mateixa avinguda Onze de Setembre, el carrer de l’Hospital i l’esplanada del castell. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració