Les regidories de Serveis Municipals i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tàrrega estan treballant de manera conjunta en l’elaboració d’una ordenança de residus, que reguli el volum que es genera a la ciutat. Segons ha explicat a la nostra emissora la regidora de Serveis Municipals Natàlia Lloreta, actualment l’ordenança està en fase de redacció i ha de servir per normativitzar l’ús de contenidors de recollida selectiva posant èmfasi especial a la part de residus que generen els comerços.
Natàlia Lloreta ha recordat que durant la campanya d’implantació de contenidors a la remodelada N-II, hi va haver una clara voluntat d’instaurar illes de contenidors que acollissin tots els tipus de residus per tal de conscienciar a la ciutadania i evitar que la gent aboqués en un sol contenidor tot tipus de deixalles.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes