L’Ajuntament de Tàrrega ha exposat davant l’Escola d’Administració Pública de Catalunya una eina telemàtica pionera que agilitza la tramitació de llicències d’activitats. La presentació ha tingut lloc en el marc de la Jornada sobre Ajuntaments Innovadors celebrada a Barcelona i en la qual una dotzena de consistoris catalans han detallat idees eficients d’organització i processos administratius.
En el cas de Tàrrega (l’únic ajuntament de la demarcació de Lleida que exercí de ponent), es presentà el portal acticlic.cat, creat per l’enginyera municipal Alba Tuca. Es tracta d’un nou sistema expert de concessió de llicències per activitats industrials i de serveis. L’eina contribueix a donar una resposta més ràpida a l’usuari que sol•licita els permisos necessaris per a l'execució legal de la seva activitat.
Mitjançant acticlic.cat, l’Ajuntament de Tàrrega facilita per tant la implantació d’idees de dinamització econòmica. L’usuari obté informació integrada dels tràmits i la documentació, a més d’accedir al full de ruta que segueixen els seus expedients. El consistori targarí ja ha atès 305 consultes a través de l’esmentat site. A més de l’enginyera Alba Tuca, la presentació d’aquesta eina innovadora ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes