Insta a fer ús dels dos aparcaments gratuïts situats a la zona per ordenar millor tot aquest espai
L'Ajuntament de Tàrrega ha reordenat la circulació de vehicles de motor dins el Parc Esportiu del Reguer. En concret, s’ha prohibit el trànsit i l’aparcament de cotxes i motos a la zona d’accés més propera al pavelló i les piscines municipals. Amb aquesta finalitat s’han aixecat en dos punts les pilones que eviten el pas de vehicles: a l’extrem est del carrer de La Plana i a l’entrada des del Passeig del Parc Esportiu. Aquesta mesura de mobilitat no afecta vianants i bicicletes. La restricció s’aplica des d’aquesta setmana, coincidint amb la reobertura de les piscines municipals d’estiu prevista pel dissabte 16 de juny.
Fer ús de les zones delimitades d’aparcament gratuït
L’Ajuntament, que vol tenir aquest espai més ordenat, insta així els usuaris de les instal.lacions a deixar el vehicle als dos pàrquings senyalitzats i de caràcter gratuït situats dins el mateix Parc Esportiu del Reguer. D’una banda, es disposa de l’aparcament amb capacitat per a 200 places ubicat entre les piscines d’estiu i el Camp Joan Capdevila Méndez. De l’altra, de l’aparcament per a 50 llocs al carrer de Joan Brossa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes