Guissona (ACN).- L'alcalde de Guissona (Segarra), Xavier Casoliva, ha assegurat que al municipi no hi tenen cap oficina dels Mossos d'Esquadra sinó tot el contrari, ''que més voldríem'', ha remarcat. Ho ha dit en relació al fet que aquest dimecres la diputada del PPC, Marisa Xandri, ha presentat una proposta de resolució al Parlament on insta la Govern a retirar les banderes no oficials de les oficines dels Mossos d'Esquadra assegurant que a Guissona es produeix aquest fet. Casoliva ha puntualitzat que es tracta d'una ''confusió'' ja que si bé és cert a l'edifici on hi ha aquesta estelada hi figura un cartell dels mossos, l'oficina que s'hi havia de posar no ha funcionat mai.

Casoliva ha explicat que fa anys, quan el consistori va adquirir l'edifici de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, el Departament d'Interior va mostrar la voluntat d'implantar-hi una oficina dels Mossos d'Esquadra per tal que els veïns poguessin tramitar des del mateix municipi les denúncies, tal com feien quan hi havia la Guàrdia Civil. La proposta però, no es va arribar a materialitzar mai tot i que Interior si que va posar el cartell dels mossos.

Segons l'alcalde, l'edifici actua com a local per les entitats del poble que ''hi fan les seves reunions i activitats''. En aquest sentit, Casoliva ha destacat ''l'habilitat'' del fotògraf per poder captar la imatge on es pugui veure el cartell dels mossos i el màstil amb l'estelada ''ja que s'ha d'anar darrera un arbre''. En aquest sentit, l'alcalde ha dit que la diputada Xandri ha estat ''enganyada'' i que la foto li haurà enviat algú ''per fer la gracieta o perquè es creia de debò que hi ha una comissaria''.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes