L'Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Tàrrega obrirà aquest divendres 31 d’agost el període de preinscripció per al curs 2012.2013, termini que es perllongarà fins al 4 de setembre. El nou alumnat del centre haurà de formalitzar la sol.licitud on-line a través del web www.eoitarrega.com.
També s’ofereix l’opció de tramitar-la presencialment el dimarts 4 de setembre a la mateixa escola, en horari de matí. L’EOI de Tàrrega imparteix els cicles complets, o sigui de primer a cinquè, d'anglès i francès (nivells bàsic, intermedi i avançat). El centre compta amb 450 places distribuïdes en 10 grups d'anglès (300 alumnes) i 5 de francès (150 alumnes). Desenvolupa la seva activitat acadèmica en els mòduls prefabricats que acollien fa un temps el CEIP Maria Mercè Marçal, vora la plaça del Centenari. L'EOI és un centre públic d'ensenyament d'idiomes moderns, amb certificacions reconegudes, sota la gestió del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes