IES Lo Pla D’Urgell de Bellpuig va guanyar ahir la final de la Gimcana lingüística organitzada
pel Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’Urgell. L’acte presentat per Carles Gomez es va celebrar al teatre Ateneu de Tàrrega hi hi van participar els alumnes de 2n d’ESO de tots el centres de secundària de la comarca.
El concurs té com a objectiu aprendre tot jugant amb la llengua, que els alumnes gaudeixin amb els jocs de llengua que els proposen a la vegada que posen a prova els seus coneixements. També es vol fomentar l’interès per les llengües en general tot destacant-ne el seu vessant més lúdic.
El concurs s’organitza en dues fases: la 1a es realitza als mateixos centres amb la col•laboració dels professors de llengua catalana. Els alumnes de 2n d’ESO, en equips de 4, han de resoldre un conjunt de preguntes i proves que, setmana rere setmana, els permet acumular punts. Al final d’aquesta fase hi ha un equip guanyador a cada centre, que passa a la fase final.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes