Lleida (ACN).- El sector turístic de les comarques de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran ha complert les expectatives d'aquest cap de setmana llarg arribant als 65.000 esquiadors a les 11 estacions pirinenques, mil més que el pont de fa un any, en què hi havia un dia més de vacances. El director del Patronat de Turisme de Lleida, Jordi Blanch, ha destacat que "els caps de setmana de tres dies són sempre més positius" i així s'ha confirmat amb alts nivells d'ocupació, sobretot en turisme rural, on la mitjana ha estat del 85% amb puntes del 90% a les Garrigues i la Segarra. Als hotels de la zona de pistes s'ha arribat al 75% de places ocupades mentre que als càmpings -han obert la meitat- els bungalows han estat al 80%.

El director del Patronat de Turisme de Lleida, Jordi Blanch, ha destacat els bons resultats d'aquest cap de setmana llarg que "ajuden a complir les expectatives" i sobretot a creure en "unes festes de Nadal bones pel que fa a l'ocupació, sobretot perquè aquests dies els turistes han fet moltes consultes". Blanch també ha destacat un fet insòlit a la Vall d'Aran, on ha crescut l'ocupació a la mateixa ciutat de Viella, fet que segons ell demostra que "els esquiadors cada cop busquen més valor afegit a la seva estada i complementen l'esquí amb cultura, gastronomia i passeig".

Es completa l'obertura de pistes

Aquest cap de setmana han obert Boí Taüll i Tavascan, les úniques estacions d'esquí alpí que quedaven a l'Alt Pirineu. També han obert les estacions d'esquí nòrdic d'Aransa i Virós a la VallFerrera. Pel que fa a Boí, l'estació de l'Alta Ribagorça ha obert amb un creixement d'esquiadors, un 15% més que els últims dos anys, tornant a xifres del 2010, amb més de 5.000 forfets venuts durant aquest cap de setmana llarg.

El director comercial de Boí Taüll, David Rey, ha destacat les bones perspectives d'aquesta temporada que de moment ja s'evidencien amb un 30% més de reserves que l'any passat per Nadal, i una ocupació amb pics del 85% als hotels del resort durant el cap de setmana llarg de la Puríssima.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració