Miguel Gascón, actual regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Tàrrega, encapçalarà la llista d'ICV per segona vegada consecutiva a les properes eleccions del mes de maig.
Gascón va ser escollit en Assemblea local celebrada a la ciutat pels adherits i amics d'ICV.
Segons ha explicat, Miguel Gascón, els principals eixos de la seva campanya faran especial incidència en 3 temes:
Reciclatge (Tàrrega és una de les ciutats menys recicladores de Catalunya), mobilitat interna en la ciutat (foment de les rutes peatonals i ampliar carril bici) i molt especialment mantenir i en lo possible millorar la igualtat i el benestar social en la ciutat, en aquest moments difícils que estem vivint. A l’acte de presentació del candidat, van intervenir el president de l’organització a Tàrrega, Josep López i la coordinadora d'ICV a la comarca de l'Urgell, Mayte Iglesias, a més de d’altres membres de la direcció local. Miguel Andrés Gascón Sancho és llicenciat en Belles Arts, en especialitat d’Escultura, per la Universitat de Barcelona l’any 1987. És regidor a l’ajuntament de Tàrrega a l’equip de govern en l’àrea de Medi Ambient des de l’any 2007. És escultor i Professor Catedràtic d’escultura a l’escola d’art Ondara de Tàrrega des de 1990 i va ser Cap d’estudis a l’escola d’art Ondara de Tàrrega des de 1997 fins l’any 2008.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes