Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe

Set plats inoblidables en espai amb gairebé un cententar d'obres d’art de Miró, Picasso, Dalí, Chillida, Tàpies, Barceló, Plensa i Calder és el que es trobaran tots els visitants que participin cada diumenge de Miró a Taula. Una experiència per a tots els sentits, una fusió innovadora entre l’art i la cuina, ja que a la Taula -els plats- seran degustats durant la visita, sala a sala.

Miró a Taula, una idea creada entre el Mayoral Espai d’Art i Fogons de Forés, liderada pel prestigiós cuiner Albert Marimon, tindrà lloc cada diumenge a les 13h i d’altres dies per a grups prèvia concertació, a partir de mitjans de juliol. L’exposició té com a eix vertebrador l’obra de Joan Miró i està estructurada en 5 àmbits temàtics. Obra gràfica de Miró que dialoga amb l’obra d’artistes de màxim prestigi internacional al llarg de 2.000 metres quadrats. “Hem mirat cap al futur i sumem el que ens apassiona: l’emprenedoria, l’art i la cuina. Les obres gràfiques de Miró seran inspiradores per generar una experiencia gastronòmica única i singular”. assegura Cristina Mayoral, la directora de l’Espai d’Art.

La familia Mayoral està compromesa amb l’art i la cultura des de fa més de 25 anys. L’any 1989 es va inaugurar a Barcelona la Mayoral Galeria d’Art i actualment està especialitzada en l’art modern i contemporani. La galeria participa en fires intenacionals i té activitat en 30 països i s'hi han realitzat exposicions de Miró, Picasso i Dalí. A més, a Verdú l’any 2004 s’hi va obrir el Museu de Joguets i Autòmats i el juliol de 2014, fruit de l’entusiasme per les arts plàstiques, es converteix en el Mayoral Espai d’Art, una iniciativa emprenedora que promou l’art i la cultura des d’un punt de vista innovador.

Fogons de Forés, liderada pels germans Albert i Jordi Marimon, té com a màxima “aconseguir la màxima qualitat del nostre producte al preu més ajustat possible”, sempre prioritzant el producte de proximitat i de qualitat, així com una cuina també propera.

A l'hora de preparar l’oferta gastronòmica segueixen uns paràmetres de qualitat, creativitat i simplicitat, sempre supervisats pels responsables de cuina de cada establiment; sempre amb el suport d'Albert Marimon, el qual amb una cura exquisida pels detalls, la tècnica i el producte. L’any 2013 Albert Marimon fou premiat com a Cuiner de l’Any pel Fòrum Gastronòmic Català.

Fogons de Forés té dos establiments a Barcelona (El Fogó i el Xiringuito d’Aigua) i un a Tàrrega (La Cava).

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes