El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va inaugurar dissabte les obres de pavimentació de la carretera LV-2338, dels Omells de na Gaia a Montblanquet.
L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Vallbona de les Monges, Ramon Bergadà; l’alcalde dels Omells de na Gaia, Delfí Escoté; el president de l’Associació de Veïns de Montblanquet, Jordi Todà, i Marcel Romà, en representació d’Àrids Romà SA, adjudicatari de l’obra. El pressupost d’execució per contracta ha estat de 376.800 euros.
Amb les obres executades s’ha pavimentat el camí aprofitant la plataforma construïda i construir cunetes de seguretat revestides de formigó a tot el traçat de la carretera. Aquestes cunetes es complementen amb la construcció d’un sistema de drenatge longitudinal.
Pel que fa al drenatge transversal, s’ha procedit a la nova construcció de 13 obres de drenatge. També s’ha habilitat una amplada de calçada de 4,50 metres amb vorals variables fins a un màxim de plataforma de 6 metres; s’ha dotat la carretera d’una senyalització vertical i horitzontal adequada; i s’ha condicionat la intersecció amb la carretera L-220.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes