El Consell Comarcal de l’Urgell ha anunciat que a finals d’any ja es podran comercialitzar els seus paquets turístics.
El passat dia 19 de setembre, es van reunir a la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, els agents públics i privats de l’Urgell, interessats en la iniciativa per acabar de definir les propostes turístiques que properament en vendran a les agències de viatges amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme.
La presidenta del Consell Comarcal, Sra. Rosa M. Mora, va destacar que aquesta oferta permetrà millorar els ingressos de les empreses turístiques, a través de la creació d’un sistema permanent de creació de productes i paquets turístics de qualitat que combinin la realització d’activitats, servei d’allotjament, restauració, oferta complementària o compra de productes agroalimentaris, per ampliar i diversificar l’oferta turística existent i satisfer les necessitats d’oci i lleure dels turistes.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes