Aquest dissabte els tres equips federats del club s'han desplaçat a altres poblacions per disputar els seus partits: els prebenjamins i benjamins a Andorra i els infantils a Alpicat. I això ha fet que Tàrrega només ha pogut gaudir d'un partit d'hoquei; ara bé, un partit molt especial, ja que ha estat disputat pels jugadors més petits del club. Els nens de l'escola i prebenjamins d'iniciació han jugat un partit amistós contra els petits del Mollerussa, nens de 3-4 anys fins a 7 anys que molts d'ells han començat a patinar fa ben poc i ja són capaços de moure's per la pista darrera la pilota, amb un bon nivell de patinatge i amb un stick a la mà que xuta la pilota per fer-la entrar a la porteria contrària. Han jugat tres parts de deu minuts, amb un resultat de dues parts guanyades i una d'empatada, acabant 6-2. És important remarcar el paper dels porters que s'inicien en aquest esport, nens molt flexibles que es mantenen tot el partit amb una postura de genolls, amb el cos ple de proteccions i amb molta agilitat i reflexes per parar la pilota, utilitzant les proteccions de les mans, les cames o stick.
Des del club volem desitjar molta sort a tots aquests nens que han començat a practicar aquest esport i animar-los a patinar amb rapidesa i agilitat, pensant que la resta de tècnica de l'hoquei patins ja l'aniran adquirint.


Hoquei Patins Club de Tàrrega
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració