L'Ajuntament de Tàrrega celebrarà aquest vespre sessió extraordinària del Ple a partir de les 9 del vespre. Aquesta sessió suposa la represa de la que es va suspendre el passat 6 de juny quan va transcendir la mort del regidor Felip Robinat i Felip. En la sessió d’avui s'hi tractaran entre d’altres la Proposta d’acord d’aprovació inicial de l’expedient núm. 5 de modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2012.
També la proposta d’acord d’aprovació inicial de la constitució de l’Organisme Autònom Local “Cal Trepat” i els seus estatuts i l’aprovació inicial del Reglament d’Utilització del Teatre Ateneu.
Entre d’altres punts també es debatrà la moció presentada pel grup municipal del PP per demanar la desafectació de les vivendes del Ministeri de Foment del C/ Guàrdia Civil en favor de l’Ajuntament de Tàrrega, una moció en la qual el grup de CIU a l’equip de Govern hi donarà suport. En el ple també s’inclourà la moció dels grups municipals de SI, RCAT i ERC perquè l’Ajuntament de Tàrrega doni suport a la campanya #No vull pagar, Plataforma ciutadana contra el pagament dels peatges.

ESCOLTA L'AUDIO DE LA NOTICIA:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes