Barcelona (ACN).- Protecció Civil ha emès el matí d'aquest dilluns una prealerta del pla Infocat durant la jornada d'avui per les previsions de risc d'incendi forestal a les demarcacions de Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. Concretament, les comarques afectades pel risc d'incendi a Lleida són: Garrigues, Noguera, Pla d'Urgell, Segarra, Segrià, Urgell. Al Camp de Tarragona, la prealerta afecta al Priorat i, pel que fa a Terres de l'Ebre, afecta a la Ribera d'Ebre i Terra Alta. En aquestes comarques, queden anul·lades les autoritzacions per activitats amb risc d'incendi forestal que, segons les condicions específiques establertes en cada cas, estiguin afectades i així ho informi el Cos d'Agents Rurals.

En un comunicat, la Direcció General de Protecció Civil ha volgut recordar els consells de prevenció davant el risc d'incendis forestals, fent especial èmfasi en no llençar burilles o llumins des del cotxe encara que semblin apagats i evitar realitzar qualsevol activitat que generi un risc d'incendi. També ha informat que, en cas de divisar alguna columna de fum, els ciutadans truquin al 112.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes