La Diputació de Lleida va acollir ahir dimarts la presentació de la 24a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt (Urgell) que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre. La presentació va comptar amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices; de l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i de la directora de la Fira, Fàtima Puig.
La fira vol consolidar el torró i la xocolata i convertir-se en un punt de trobada del món del dolç. A més, vol ser un espai d’intercanvi de coneixements gastronòmics i de promoció del territori.
L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que una de les novetats d’aquest any és la creació d’un nou espai, anomenat Aula del gust infantil on els més petits podran participar en diferents tallers d’elaboració de postres dolços a la vegada que es fomentarà el coneixement dels productes de qualitat i d’una alimentació saludable.
També s’han preparat paquets turístics que inclouen visites a l’Espai Guinovart, la Fundació Lo Pardal i el refugi antiaeri d’Agramunt.
El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, ha indicat que es tracta d’una fira totalment consolidada que ha aconseguit una gran transcendència arreu de Catalunya per la seva especialització en un producte de qualitat.
La Fira del Torró comptarà en aquesta edició amb 120 parades i 70 expositors. En total, s’han creat cinc espais diferenciats: el Pavelló dolç, que és l’espai dels torroners; l’Aula del gust, que compta amb demostracions de cuina i tastos gastronòmics; el Pavelló agroalimentari, on hi trobarem productes alimentaris de proximitat, un Pavelló multisectorial; la Carpa infantil i la Carpa de la cuita, on s’organitzen demostracions en directe de la cuita del torró d’Agramunt.
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
La fira vol consolidar el torró i la xocolata i convertir-se en un punt de trobada del món del dolç. A més, vol ser un espai d’intercanvi de coneixements gastronòmics i de promoció del territori.
L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha explicat que una de les novetats d’aquest any és la creació d’un nou espai, anomenat Aula del gust infantil on els més petits podran participar en diferents tallers d’elaboració de postres dolços a la vegada que es fomentarà el coneixement dels productes de qualitat i d’una alimentació saludable.
També s’han preparat paquets turístics que inclouen visites a l’Espai Guinovart, la Fundació Lo Pardal i el refugi antiaeri d’Agramunt.
El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Pau Perdices, ha indicat que es tracta d’una fira totalment consolidada que ha aconseguit una gran transcendència arreu de Catalunya per la seva especialització en un producte de qualitat.
La Fira del Torró comptarà en aquesta edició amb 120 parades i 70 expositors. En total, s’han creat cinc espais diferenciats: el Pavelló dolç, que és l’espai dels torroners; l’Aula del gust, que compta amb demostracions de cuina i tastos gastronòmics; el Pavelló agroalimentari, on hi trobarem productes alimentaris de proximitat, un Pavelló multisectorial; la Carpa infantil i la Carpa de la cuita, on s’organitzen demostracions en directe de la cuita del torró d’Agramunt.
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
