L’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida han iniciat un “projecte pilot” dirigit a la Creació i comercialització de productes turístics a les terres de Lleida, concretament, de les comarques de la plana: Urgell, Segarra, Pla d’Urgell, Noguera, Segrià i Garrigues.

Un procés que permetrà millorar els ingressos de les empreses turístiques, a través de la creació d’un sistema permanent de creació de productes i paquets turístics de qualitat que combinin la realització d’activitats, servei d’allotjament, restauració, oferta complementària o compra de productes agroalimentaris, per ampliar i diversificar l’oferta turística existent i satisfer les necessitats d’oci i lleure dels turistes.

L’èxit d’aquest projecte serà possible si s’aconsegueix la implicació i col•laboració dels agents del territori, tant dels empresaris privats com de l’ administració.

Per aquest motiu, s’ha convocat als agents públics i privats de la comarca de l’Urgell, a la primera reunió informativa, el dilluns 18 de juny, a les 9.30 h del matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell, per poder explicar el projecte a tots els assistents.
Les persones interessades formen part de diversos sectors: ajuntaments, restaurants, allotjaments, museus, artesans, elaboradors de productes de la terra...

L’empresa de consultors turístics Grup Cerveró de Barcelona serà l’encarregada d’exposar el projecte a les persones interessades. El Consell Comarcal de l’Urgell col•labora en la coordinació de les reunions i activitats que es realitzaran.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes