Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest divendres a la presentació de la Mona de Pasqua per celíacs en la que els forners han mostrat tot el procés que se segueix per elaborar el bescuit sense gluten.
El Gremi de Forners de les Terres de Lleida s’ha sensibilitzat amb el col·lectiu de celíacs, que són persones que tenen intolerància al gluten, un producte que hi és present en gairebé tot tipus de farines que utilitzen els forners per elaborar els seus productes, entre ells la tradicional mona de pasqua.
Per aquest motiu, han engegat aquesta iniciativa, única a l’Estat espanyol, que consisteix a elaborar tots els bescuits sense gluten des d’un únic obrador situat a l’Escola del Gremi de Forners.
A la presentació també hi ha participat el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, i la representant de l’Associació de Celíacs de Catalunya a Lleida, Loli Felipe.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes