Aquest dissabte es va celebrar a l’Espai del Mercat Municipal la final del Concurs de DJs del programa Barra Lliure de Ràdio Tàrrega, conduït per David Rey i Albert Rosinés. El públic assistent a la vetllada que rondava les 300 persones, van poder gaudir d’una nit amb les darreres tendències dins el món de la música dance.
Per aquesta final van ser seleccionats tres candidats a guanyar el concurs mitjançant la sel.lecció prèvia d’una maqueta enviada al programa.
Els tres finalistes van ser Cristian Homs, Llibert Barquets i Robert Vidal. Aquest últim, Robert Vidal va ser el guanyador en una competició molt renyida degut a l’alta qualitat dels participants.
Els 2 conductors del Barra Lliure, David Rey i Albert Rosinés es mostraven satisfets per aquesta primera edició del Concurs de DJ’s.
El guanyador d’aquesta final actuarà el dia 14 de maig com a teloner d'Albert Neve (11 nit, plaça de les Nacions sense Estat), un dels artistes nacionals més destacats de l’escena dance.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració