El pàrquing municipal de Tàrrega situat a l'avinguda de
Catalunya passa a partir d’avui dilluns a ser de pagament des del primer minut.

Finalitza així el període de gratuïtat de la primera hora d'estacionament, culminant la transició gradual de plena gratuïtat a pagament que s’inicià el novembre de l’any 2010, quan s’inaugurà el pàrquing. Han estat, per tant, catorze mesos de diferents promocions de franc amb l’objectiu d’incentivar l’ús de la infraestructura entre la ciutadania i els visitants forans.

Pel que fa les tarifes, des del moment que es retira el tiquet, els usuaris del pàrquing abonaran 0,0125 euros per minut. O sigui, 0,37 euros la primera mitja hora; 0,75 euros la primera hora; i 1,12 euros els primers 90 minuts. El tiquet de 24 hores suposa el pagament de 8 euros.

El pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya ha registrat durant l’any 2011 una mitjana d’ús de 400 estacionaments diaris, amb un total comptabilitzat de 120.775 vehicles. La punta d’ús es registrà a l’agost, amb 12.586 estacionaments. Un 26,3% dels vehicles hi ha aparcat fins a 30 minuts; un 28% hi ha aparcat fins a 60 minuts; un 19,2% fins a 90 minuts; i el 26,5% restant ha superat les dues hores. L’aparcament té una superfície de 5.484 m2 distribuïts en quatre plantes (dues de subterrànies, una planta baixa parcialment coberta i un primer pis/terrassa) i amb capacitat per a 225 cotxes. L’obra suposà una inversió de 2,5 milions d'euros, finançats pel Govern central.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes