Segona edició del programa De peus a terra, en què es proposa d’interactuar amb l’entorn natural
Tàrrega imparteix fins al 4 de maig la segona edició de les jornades De peus a terra, un espai de reflexió obert a la ciutadania sobre l’ús dels recursos del nostre entorn. Enguany les activitats se centren en la bioconstrucció i les begudes artesanals. Precisament, les primeres propostes han estat un taller d’elaboració de cervesa impartit per Matoll de Belianes i un taller de l’investigador etnobotànic David Moreno en què s’ha exposat la tipologia de begudes naturals que es poden obtenir amb plantes presents a les rodalies de Tàrrega. Els dies 27 d’abril i 4 de maig tindran lloc sengles tallers de bioconstrucció on els participants tindran ocasió de fer amb les seves pròpies mans totxos artesanals. Les activitats s’imparteixen a les instal•lacions de l’Associació Alba. Aquesta és una iniciativa conjunta de l’Arxiu Comarcal de l’Urgell, la Regidoria d’Acció Social, l’Associació Alba i el Centre de Formació La Solana.
