Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe

Avui diumenge 13 de novembre a les vuit de la tarda, s’han tancat les portes de la 5a "Fira-Festa de la Conserva de Bellpuig".

L’edició d’enguany, ha estat marcada per la inauguració el dissabte a càrrec del Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget i la presència dins l’oferta de tallers i xerrades, de personalitats de renom en el món de la gastronomia com el mediàtic cuiner Pep Nogué, que el podem veure al programa "Divendres de TV3" i en altres mitjans de comunicació, i el sommelier de Mollerussa, Xavier Ayala, que va ser president de l'Associació Catalana de Sommeliers i imparteix classes a les principals escoles de sommeliers del país.

Pep Nogué, va retransmetre en directe el dissabte a la una del migdia des de davant de la Casa de Cultura de la vila, la seva secció "On Road" del programa de "Catalunya Ràdio", el Suplement, en què van participar Montse Llord de Conserves Cal Senzill i Rosa Piqué, experta en conserves casolanes.

La “5a Fira-Festa de la Conserva i de productes de proximitat” de Bellpuig, comptava amb una seixantena d’expositors entre els quals hi havia productors tant de conserva dolça com salada, i de altres productes alimentaris de proximitat. Així com amb una oferta de tallers de cuina, demostracions culinàries i xerrades, dedicades a la cuina de la Conserva,  a l’alimentació saludable i al benestar de les persones.

Els dies de la fira, pels nens i nenes s’oferien activitats i tallers infantils vinculats amb la fira. A més s’havia destinat un ampli espai amb inflables i jocs, perquè es poguessin distreure.

Ubicada a dins el pavelló poliesportiu, aquesta va obrir el dissabte 12 de novembre de les cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i també aquest diumenge 13 de novembre de les deu del matí i fins a les vuit del vespre que s’ha fet la cloenda amb la participació de la Colla Gegantera de Bellpuig.

Dins el recinte de la fira també hi havia un espai dedicat a la Mostra de Comerços locals, que rebia el suport de l’associació de comerciants Foment de Mercats de Bellpuig, un espai dedicat a la promoció turística de la vila i de la Comarca de l’Urgell i un altre espai amb una mostra de llibres de la Biblioteca Municipal de Bellpuig.

Després de l’èxit obtingut en l’edició anterior, aquest any es mantenia l’oferta de menús per dinar i sopar, basats en productes de proximitat i de conserva que oferien diferents restaurants de la vila durant els dies de la fira.

Entre els actes de la fira, el dissabte a les onze de la nit al Teatre Armengol de Bellpuig, va tenir-hi lloc el Concert “NYANDÚ & BANDA”, una producció de la Banda Municipal Música de Bellpuig amb el grup de pop, música folk i rock Nyandú.

En finalitzar la fira, des de l’Ajuntament de Bellpuig es mostraven satisfets pel bon desenvolupament que ha tingut durant els dos dies d’obertura, en els quals l'afluència de visitants ha estat constant i es percebia l’interès en l’adquisició dels productes que s’oferien. A més, també qualificaven altament l’elevada assistència en els tallers de cuina, xerrades i degustacions culinàries que s’hi han donat.

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes