Es rememoren tres dècades d’aquest servei de reforç educatiu, pioner en el seu moment a Catalunya

La Casa Consistorial de Tàrrega ha estat l’escenari de celebració del 30è aniversari del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de l’Urgell, servei que dóna suport a l'activitat educativa i a la tasca docent del professorat. Fundat l’any 1982, el CRP de l’Urgell fou dels pioners a Catalunya i un model per a la futura implantació d’altres equipaments similars. Durant l’acte de commemoració, convocat el passat 21 de maig, es projectà un audiovisual repassant les activitats que ha desenvolupat el CRP en el transcurs de les darreres tres dècades, a més d’exhibir una exposició fotogràfica retrospectiva.

L’acte comptà amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés; l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló; i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa Maria Mora, entre altres convidats. La primera seu del CRP de l’Urgell s’habilità al segon pis de la Casa Consistorial de Tàrrega per traslladar-se posteriorment al carrer Indústria, la seva actual ubicació. Plans de formació de la docència o l’edició de quaderns didàctics són algunes de les activitats que presta, ara sota el nom de Servei Educatiu de l’Urgell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes