L'Ajuntament de Tàrrega, a través de l'Oficina d'Acció Social i Ciutadania (OASIC), ha convocat un concurs de fotografia amb l'ànimde despertar la curiositat de la ciutadania envers el seu entorn urbà. Sota el nom de Connecta amb el barri, es vol que els participants coneguin millor les diferents zones de Tàrrega tot retratant paisatges i racons de la ciutat així com dels pobles del terme. El concurs s'ha dividit en tres categories: persones interactuant amb l'entorn (Espais i Gent), racons amagats o poc coneguts (Mirada Indiscreta) iarquitectura emblemàtica de la ciutat (Patrimoni Popular).

Cada concursant pot presentar dues instantànies, inèdites i captades durant aquest estiu.Les propostes s'han de fer arribar a l'OASIC abans del 21 d'agost. Les fotografies s’exposaran als aparadors dels comerçosassociats de Foment Targarí. El 12 de setembre es donarà a conèixer el veredicte del jurat, format per representants de les Juntes de Districte, associacions de veïns, Foment Targarí i l'Ajuntament de Tàrrega. Els guanyadors rebran com a premi entrades per assistir a la temporada deteatre i al cinema, abonaments del Parc de Nadal, llibres i obsequis dels establiments de fotografia targarins.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes