El circuit, finançat per la Diputació de Lleida, s'ubica a la llera del riu Ondara, vora el Casal de Gent Gran

Tàrrega estrenarà aquest divendres 27 de maig el seu espai de lleure i salut destinat a la gent gran, promogut per la Diputació de Lleida. Es tracta d'un equipament que vol fomentar entre aquest col·lectiu l’activitat física i els hàbits saludables. La instal·lació consta d'un circuit amb divuit exercicis dissenyats per treballar les principals parts del cos ajudant a desenvolupar l’equilibri i la coordinació. La zona lúdica s'ha situat a la llera del riu Ondara, al costat del Casal de Gent Gran, i ha suposat una inversió de 15.000 euros, finançats per l'ens provincial.

Sessions informatives
El parc inclou un plafó amb consells i recomanacions a l'hora d'utilitzar el circuit. En aquest sentit, el dia 27 de maig, de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, un tècnic de la Diputació de Lleida mostrarà a tothom com funciona la instal·lació i els exercicis que s’hi poden realitzar. Més endavant s'impartiran altres sessions informatives adreçades a les entitats que treballen amb gent gran.

Disponible per a tota la població
Val a dir que també poden fer ús de l'equipament altres franges de població, des dels mes petits fins a persones amb mobilitat reduïda. Entre els exercicis figuren el banc amb pedals, el pont de llistons mòbils, el seint amb barres o l'escala de dits.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes