A la Sala Marsà, amb una instal•lació que reflexiona sobre la interacció entre les persones i les màquines


La Regidoria de Cultura de Tàrrega obre demà divendres 18 de febrer la desena edició delCicle d’Art Contemporani, que aproparà fins al 17 d'abril a la ciutat tres instal•lacions plàstiques d'avantguarda. La programació es vol fer ressò de noves creacions artístiques, de tarannà transgressor quant a forma i concepte. El cicle d’enguany s’inaugura ambel treball de debut del nou col•lectiu NoInteraction Group, set artistes internacionals residents a Barcelona. Les meravelles de la superinteracció formula interrogants sobre la relació entre éssers humans i màquines, plasmant una vida on aquestes són capaces d'expressar sentiments.

Després, a partir de l'11 de març arribarà El laberint dins teu de Maria Alba Calvet i Míriam Jordana, dues alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega que exhibiran un treball basat enrobes i teixits. Finalment, l'1 d'abril obrirà portes Quina pressa tens per no fer res? del col•lectiu targarí La Reserva, especialistes en la tècnica del grafit urbà. Les tres instal•lacions es podran visitar a la Sala Marsà de la Casa de Cultura. L'acte inaugural de demà se celebrarà a 2/4 de 9 del vespre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes