L’Ajuntament de Tàrrega implanta l’estacionament de zona blava a l’avinguda de Barcelona, a l’extrem est del nucli urbà i dins la travessia de l’antiga N-II. En concret, passen a ser de pagament 48 places situades als laterals de l’esmentat vial. Es tracta d’una àrea amb presència de centres comercials i altres serveis terciaris, i per tant amb una elevada afluència de trànsit.
D’aquesta forma es vol generar una major rotació de vehicles i facilitar l’accés dels clients als establiments. El tram amb zona blava s’estén entre les dues rotondes que delimiten el traçat de l’avinguda de Barcelona.
Avui s’ha procedit a la instal·lació de la senyalització i es preveu de posar en servei la zona blava de forma imminent. La pèrdua d’aparcaments gratuïts es compensa amb l’habilitació de 52 llocs lliures a l’interior de la rotonda de la plaça Riambau, actuació que es dugué a terme fa dos mesos.
Al mateix temps, es comptabilitzen unes altres 50 places gratuïtes als carrers adjacents de Mossèn Nicolau i Ferran Saperes.
Tàrrega compta amb llocs de zona blava de curta durada (un màxim de 2 hores) a la plaça Major, del Carme i de Carles Perelló, i als carrers de Jacint Verdaguer, Urgell, Sant Roc, Governador Padules, Comabruna, Doctor Riu i Alonso Martínez, en ple centre del nucli urbà. Sumant les places ara habilitades a l’avinguda de Barcelona, la xifra s’eleva a 254. També es disposa de zona blava de llarga durada a superfície a l'Espai Fassina, amb 110 llocs. La tarifa és de 0,30 euros la primera mitja hora i 0,65 euros la primera hora. L’horari és de 9 a 13 h i de 16 a 20 h.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes