Finalment el Festival Internacional de Ritmes Ètnics Paupaterres de Tàrrega si es farà enguany com estava previst els propers 15 i 16 de juliol, segons ha confirmat a la nostra emissora la organització del certamen que enguany arriba a la seva 14ª edició.
En un principi perillava la seva celebració enguany de la mateixa manera que l’Atac de Jazz, el Figarrock i La Terrasseta degut a la situació de dèficit de l’ajuntament de Tàrrega que ha reduït la seva aportació en aquests quatre Festivals promoguts per entitats privades, situant la seva subvenció en un 25%.
Lluis Agea, organitzador del Paupaterres ha dit que el d’enguany serà un Festival d’impàs en que s’intentarà mantenir la qualitat musical del mateix, però que obrirà un nou període per buscar noves vies de finançament cara a futures edicions.
Per la seva banda l’organització de l’altre Festival que es celebra al poble agregat de La Figuerosa de de fa 9 anys, el Figarrock, ha avançat que cancel•len la seva edició d’enguany, que era la darrera, degut a no poder-se ajustar en aquesta retallada. Pel dia del Festival, primer dissabte d’agost, preparen una jornada reivindicativa.
Recordem que com ja va avançar Ràdio Tàrrega la setmana passada l’organització de l’Atac de Jazz, previst pel proper cap de setmana del 8 i 9 de juliol va decidir també suspendre l’edició d’enguany degut a la retallada de les subvencions plantejada per l’equip de govern de la capital de l’Urgell. El responsable del Festival Josep Mestres no va voler afirmar que la suspensió de l’edició d’enguany suposarà un punt i final, però tampoc va assegurar si el Festival Atac de Jazz es continuarà fent a la capital de l’Urgell en futures edicions, ja que han tingut ofertes d’altres municipis.
Tot sembla apuntar que el certamen La Terrasseta de Can Colapi, Iniciativa cultural de l'associació cultural nous espais, tampoc es celebrarà enguany degut al programa de retallades en les subvencions que deriven del consistori.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes