El cicle TàrregaCiència apropa continguts científics de forma amena i entenedora a la ciutadania, principalment a través de conferències de periodicitat mensual. Gràcies a aquesta iniciativa impulsada pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i Obra Social “la Caixa”, els investigadors més destacats del país exposen a Tàrrega els seus coneixements. Tàrrega és l'únic municipi català dels 16 a l'Estat que acullen aquesta iniciativa.
Avui dijous a les 8 del vespre al Restaurant Cocou, conferencia EL VI I LA CIÈNCIA, a càrrec d’Alfons V. Carrascosa (Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació) • Investigador de microbiologia molecular del vi.
Un producte tan quotidià i nostrat com el vi té molta ciència al darrere, i de la bona. El CSIC ha destinat un important volum d'activitat a l'estudi científic del vi. I estudiant el vi ha nascut una disciplina científica com la microbiologia, la qual ha establert lleis com la de conservació de la massa en química. La investigació científica busca la forma de reduir la variabilitat de les diferents anyades o de desentranyar els beneficis que la ingesta moderada de vi produeix a la salut. Alhora es generen noves maneres d'elaboració que minimitzen els efectes del canvi climàtic sobre les característiques sensorials del vi.
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Avui dijous a les 8 del vespre al Restaurant Cocou, conferencia EL VI I LA CIÈNCIA, a càrrec d’Alfons V. Carrascosa (Institut de Recerca en Ciències de l'Alimentació) • Investigador de microbiologia molecular del vi.
Un producte tan quotidià i nostrat com el vi té molta ciència al darrere, i de la bona. El CSIC ha destinat un important volum d'activitat a l'estudi científic del vi. I estudiant el vi ha nascut una disciplina científica com la microbiologia, la qual ha establert lleis com la de conservació de la massa en química. La investigació científica busca la forma de reduir la variabilitat de les diferents anyades o de desentranyar els beneficis que la ingesta moderada de vi produeix a la salut. Alhora es generen noves maneres d'elaboració que minimitzen els efectes del canvi climàtic sobre les característiques sensorials del vi.
ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
