El mercat de productes agroalimentaris de proximitat de Tàrrega, conegut amb el nom de La Bona Taula, va celebrar el passat 7 de gener la seva tercera edició.
Com cada primer dissabte de mes, la plaça del Carme va acollir uns 25 paradistes del territori que posen a la venda productes d’alimentació conreats i elaborats per ells mateixos: fruites, verdures, formatges, vins, mels, xocolates, melmelades, nous, hortalisses, embotits, galetes, especialitats de fleca i llet entre altres.
El mercat va coincidir a més amb el primer dia de rebaixes de la temporada però segons explica el regidor de Promoció Econòmica, Felip Robinat, el Mercat va ser l’edició més fluixa ja que cal recordar que els productes són de temporada i al gener no és la millor època.
La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega, impulsora d’aquesta iniciativa, vol afavorir així el tracte directe entre productor i consumidor, a més de promoure la venda de productes autòctons d’elaboració artesana. Tanmateix, sota aquesta fórmula es genera més marge de negoci per als productors de la zona. El mercat és obert de 10 del matí a 8 del vespre. A més de paradistes de Tàrrega i l’Urgell també s’hi apleguen artesans de la Segarra, la Noguera, el Pla d’Urgell, el Solsonès, les Garrigues, el Segrià, l’Alta Ribagorça i la Conca de Barberà.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes