Amb la finalitat de fer un reconeixement públic i continuar estimulant i promovent els valors que distingeixen les empreses i les diferents activitats  econòmiques capdavanteres en la nostra demarcació, la Cambra de Comerç de Tàrrega, ha convocat un altra edició deis Premis Cambra.

En aquesta 8a edició dels premis cambra seran guardonades les següents  empreses de la demarcació:

-      Antoni Meda Vilalta. (Começ de roba de Tàrrega amb una trajectòria comercial de 68 anys)

-      Automoció Joan Caries, SL. (Empresa d'Agramunt dedicada a la reparació en el sector del motor, especialitzada en vehicles industrials MAN)

-      Consell Regulador D.O. Costers del Segre. ( La finalitat del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Costers del Segre és vetllar per la tradició vitivinícola i garantir l’excel·lent qualitat deis vins produïts als cellers que hi són inscrits, un gran nombre d'ells pertany a la nostra demarcació (Celler Analec, Carviresa, Castell del Remei, Casa Pardet, Celler Cercavins, Celler Mas de Mora, Celler Cérvoles, L'Olivera, Monestir del Tallat, Olis Duran SL. .. )

-      Tallers Celestí Farré S.L. (Empresa de Tàrrega. Servei Oficial Peugeot, Opel i Hyundai dedicada a la venta i reparació de vehicles)

Aquest any la cambra donarà dos reconeixements:

-      A la trajectòria professional de la Sra. Carmina Ganyet Cirera, Directora General Corporativa d’Immobiliària Colonial.

-      A la entitat CaixaBank Oficina 3 de Tàrrega.

L'acte d'entrega d'aquesta 8a edició dels premis, serà el dia 10 de juny a les nou del vespre, en el transcurs d'un sopar organitzat a tal efecte a I'espai del Mercat Municipal.

És de remarcar que la gala d’entrega de premis comptarà amb la presencia del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que farà entrega dels guardons a les empreses. “Amb la seva presencia el president de la generalitat vol donar tot el seu suport al teixit empresarial de la nostra comarca, que en una situació econòmica com I' actual necessitat tots els estímuls possibles per tirar endavant”, ha explicat el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega Delfí Robinat. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes