La Paeria de Cervera ha arrendat un mòdul del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) a l’empresa de nova creació, Josep Cots Parquets, un negoci innovador dedicat a la venda i instal•lació de paviments de fusta.

El paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Santana, han lliurat les claus del mòdul a l’empresari Josep Cots el dijous 28 de novembre. En el mateix acte han signat el contracte de lloguer de l’espai per al període d’un any. El contracte, que entra en vigor l’1 de desembre, preveu l’arrendament d’un mòdul de 59,90 metres quadrats, ubicat a la nau B de l’avinguda del Segrià de Cervera.

L’empresa de nova creació Josep Cots Parquets, “creant ambients amb confiança”, es dedica a la venda i el muntatge de paviments de parquets i tarimes exteriors. Farà ús del mòdul com a espai per a l’exposició, mostra i emmagatzematge de parquets, mentre que l’atenció al client es farà a les oficines del CEI. L’ús d’aquestes instal•lacions permetrà una rebaixa dels costos del producte final.

Tot i que l’empresa és de nova creació, Josep Cots acumula una experiència de 25 anys al sector. Podeu contactar amb ell al telèfon 619 780 597 o al correu electrònic josepcotspifarre@gmail.com.

El Centre d’Empreses Innovadores es troba en una nau de l’avinguda del Segrià. Està impulsat per la Paeria de Cervera i s’integra a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida.
Ofereix l’arrendament de mòduls a preus assequibles per a l’establiment de noves empreses. Les instal•lacions, a més, estan equipades amb espais comuns com recepció, sala d’actes i sala de reunions.

La Junta de Govern de la Paeria va aprovar, el 19 de novembre, la modificació i fixació del preu públic del CEI. Cal destacar que en el marc de la conjuntura actual de crisi econòmica i per afavorir la creació d’ocupació i noves activitats econòmiques, la Paeria va aprovar una bonificació d’un 75% de la quota mensual del lloguer d’un mòdul el primer any, un 60% el segon any i un 45% el tercer any.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes