Tàrrega convocarà aquesta setmana la primera activitat prèvia a la inauguració del seu futur viver d’empreses. L’equipament, que durà per nom Centre d'Empreses Innovadores (CEI), escalfa motors a partir del dijous 27 de setembre amb l’inici del Seminari de Creació d'Empreses Innovadores. La proposta és gratuïta i ja ha exhaurit places, amb una trentena de persones inscrites. El seminari s’allargarà fins al 8 de novembre i constarà de sis sessions encapçalades per experts en estratègia i màrqueting empresarial. Les classes tindran lloc a les instal.lacions del futur viver, habilitades a l’antic edifici comercial del complex industrial Cal Trepat, de titularitat municipal.
La iniciativa s'adreça a empreses de recent creació i a tothom que estigui interessat a endegar un nou projecte comercial. Innovació, management, lideratge, finançament i noves tecnologies són alguns dels continguts del programa. El seminari és coorganitzat amb el CEEILleida i GlobaLleida.
Mentrestant, l’Ajuntament de Tàrrega ultima els preparatius per inaugurar el seu CEI abans de finalitzar l’any.
D’altra banda, el Punt Jove de Tàrrega impartirà des d’aquest dilluns 24 de setembre un curs gratuït de formació d'auxiliar de comerç i magatzem adreçat a persones d’entre 16 i 25 anys. Seran 200 hores de formació que inclouran pràctiques en empreses. Les classes tindran lloc al Centre de Formació La Solana i compten amb el suport del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes