El Centre d’Acollida Turística (CAT) i la Paeria organitzen, a partir del dissabte 9 de juny, visites guiades a dos dels principals monuments de la ciutat: la Universitat i l’església de Santa Maria, tots els dissabtes al matí.

Cada visita és d’una hora de durada i té un preu de 3 euros (5 euros si es fan les dos visites conjuntes, gratuïtes per als menors de 8 anys). La visita a la Universitat és a les 11 hores i la de l’església de Santa Maria a les 12.30 hores.


D’altra banda, diumenge 10 de juny, a les 11.30 hores, tindrà lloc una nova visita teatralitzada a l’edifici de la Universitat. Aquesta iniciativa va començar el 8 d'abril i es fa cada segon diumenge de mes al llarg de tot l'any 2012.
Té un preu de 4 euros (gratuït per a menors de 8 anys) i la inscripció és fins al dissabte 9 al CAT: avinguda Francesc Macià, 78; telèfon 973 53 44 42 o catcervera@turismecat.cat.

Les representen dos actors d'Alea Teatre, Albert Parra i Xavi Hidalgo, amb la direcció de Pep Oriol i guió de Teresa Salat. Estan protagonitzades per l’escultor Jaume Padró i el canceller de la Universitat, que donen al públic el tractament d’estudiants i els expliquen la construcció de la Universitat, la vida universitària de l’època i els posteriors usos de l’edifici.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes