Un total de vuit candidatures optaran a l’alcaldia de Tàrrega a les properes eleccions municipals del mes de maig després de la publicació de les llistes proclamades al Butlletí Oficial de la Província(BOP). Aquesta és la vegada que més partits polítics han confeccionat llista a la capital de l’Urgell en la història de la democràcia. Els partits i alcaldables de les diferents formacions són:
Per l’Agrupació d’Independents i Nacionalistes-Partit dels Socialistes-Progrés Municipal: Joan Amézaga Solé. Per Esquerra Republicana de Catalunya: Jordi Ramon Torres. Per Convergència i Unió: Rosa Maria Perelló Escoda. Per Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Entesa: Miquel Andrés Gascón Sancho. Per Reagrupament i Solidaritat, Sumem per Tàrrega: Jaume Ponsarnau Marquilles. Pel Partit Popular: Joan Pujal i Llombart. Per Plataforma per Catalunya: Josep Maria Estadella Bagué. Per Partit per Catalunya: Manuel Naranjo Garate.
Ràdio Tàrrega ha convidat a tots els alcaldables de les diferents forces polítiques que opten a l’alcaldia de la capital de l’Urgell a participar del debat organitzat per la nostra casa el dimarts 17 de maig a les 9 del vespre al teatre Ateneu.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració