Acabament de les obres d’urbanització de l’Espai del Forn de Nalec

L'àmbit conegut com l’Espai del Forn de Nalec era un indret que, tot i situar-se adjacent a la plaça de l'Església, feia temps que constituïa un lloc residual i degradat, en tractar-se d’un atzucac sense connexió amb la plaça, degut al desnivell existent.

La intervenció de renovació urbana que ha finalitzat recentment, permet la connexió del carrer del Forn i la Plaça de l'Església a través d'aquest espai públic mitjançant un recorregut per a vianants, salvant el desnivell existent amb una escala i suprimint el cul de sac existent anteriorment.

Les obres executades, amb un cost de 44.797,47 euros, s'han ajustat al pressupost previst i representen una notable millora de la funcionalitat, la seguretat, l'accessibilitat i la imatge urbana d'aquest espai públic del nucli.

Els Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Urgell van redactar el projecte d’urbanització i s’han ocupat també de la direcció i la coordinació de seguretat i salut de les obres.

 
ESCOLTA L'INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració