Borges Agricultural & Industrial Edible Oils (BAIEO) renova la certificació del Consell Oleícola Internacional (COI) amb el nivell superior C que permet la realització d’anàlisis físico-químics i de contaminants. Aquest fet demostra que el laboratori està equipat per portar a terme gran part de les metodologies vigents i, a la vegada, donar resposta ràpida davant de qualsevol necessitat. BAIEO va obtenir aquesta certificació per primer cop l’any 1999, i l’ha mantingut vigent des de llavors.
Aquesta certificació, juntament amb la fixació dels requisits generals per a la competència de laboratoris d’assaig i calibratge reconeguts a nivell mundial que atorga l’ISO 17025, distingeixen a BAIEO per ser una empresa amb els estàndards més importants per a la categorització dels olis d’oliva. L’abast actual acreditat per l’ISO 17025 permet valorar l’acidesa, els valors d’absorbància en l’ultravioleta i la degustació organolèptica. En breu, s’incrementaran els paràmetres per a la certificació de la composició d’àcids grassos.
Així mateix, BAIEO disposa de certificats que defineixen els requisits a complir en termes de gestió mediambiental (ISO 14001) i energètica (ISO 50001), així com la correcta gestió dels aliments i la qualitat durant el procés de producció. A la vegada, Borges Agricultural & Industrial Edible Oils també participa en un sistema voluntari d’auditories sense anunciar, avalades per certificats com ara BRC, IFS o FSSC:22000. Veure més a https://borges-baieo.com/ca/qualitat/