Actualitat
Borges serà present al Mercat de l’Oli Nou, la primera edició d’aquesta fira dedicada a l’oli d’oliva verge extra català, que tindrà lloc del 21 al 23 de novembre a la Plaça Catalunya de Barcelona. L’esdeveniment, impulsat per PRODECA en el marc de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025, reunirà prop de 50 productors d’oli d’oliva verge extra (OOVE) procedents de 21 comarques catalanes, amb tastos, tallers i activitats gastronòmiques obertes al públic.
En aquest marc, Borges presentarà la nova producció 2025 d’oli d’oliva verge extra Mas de Colom, fruit de la collita en verd en el seu punt òptim per garantir la màxima intensitat de frescor i aroma. Es tracta d’un cupatge exclusiu de la finca a partir de varietats seleccionades d’arbequina i verdiell, que dona com a resultat un oli premium amb notes afruitades, frescor i aroma intens, ideal per a amanides, plats gurmet i maridatges.
A més, fins al 20 de novembre, Borges ha convidat a descobrir l’origen d’aquest oli a Mas de Colom – Casa Borges, a Tàrrega, un espai on la història, la natura i la gastronomia es troben. Situada al cor de la plana de Lleida, aquesta casa emblemàtica ofereix experiències úniques per descobrir la cultura de l’oli i la biodiversitat del territori, amb activitats com Sabors d’Olivera: Tast, Terra i Tradició i l’Experiència Borges, una visita immersiva que combina audiovisuals, tallers i activitats familiars.
Amb aquesta iniciativa, Borges International Group reafirma el seu lideratge global amb l’oli d’oliva com a emblema de qualitat i tradició mediterrània. Amb més de 125 anys d’experiència, la companyia ha convertit aquest producte en el seu estendard, exportant sabor, salut i cultura gastronòmica a més de 100 països. L’oli d’oliva Borges no és només un ingredient, és un símbol de qualitat, sostenibilitat i autenticitat. Cada ampolla és fruit d’un rigorós procés que combina la saviesa tradicional amb la innovació tecnològica, garantint un producte que respecta l’origen i potencia els beneficis per a la salut.
En aquest marc, Borges presentarà la nova producció 2025 d’oli d’oliva verge extra Mas de Colom, fruit de la collita en verd en el seu punt òptim per garantir la màxima intensitat de frescor i aroma. Es tracta d’un cupatge exclusiu de la finca a partir de varietats seleccionades d’arbequina i verdiell, que dona com a resultat un oli premium amb notes afruitades, frescor i aroma intens, ideal per a amanides, plats gurmet i maridatges.
A més, fins al 20 de novembre, Borges ha convidat a descobrir l’origen d’aquest oli a Mas de Colom – Casa Borges, a Tàrrega, un espai on la història, la natura i la gastronomia es troben. Situada al cor de la plana de Lleida, aquesta casa emblemàtica ofereix experiències úniques per descobrir la cultura de l’oli i la biodiversitat del territori, amb activitats com Sabors d’Olivera: Tast, Terra i Tradició i l’Experiència Borges, una visita immersiva que combina audiovisuals, tallers i activitats familiars.
Amb aquesta iniciativa, Borges International Group reafirma el seu lideratge global amb l’oli d’oliva com a emblema de qualitat i tradició mediterrània. Amb més de 125 anys d’experiència, la companyia ha convertit aquest producte en el seu estendard, exportant sabor, salut i cultura gastronòmica a més de 100 països. L’oli d’oliva Borges no és només un ingredient, és un símbol de qualitat, sostenibilitat i autenticitat. Cada ampolla és fruit d’un rigorós procés que combina la saviesa tradicional amb la innovació tecnològica, garantint un producte que respecta l’origen i potencia els beneficis per a la salut.

