Cal Trepat de Tàrrega acull la VII Taula Territorial de l'Economia Social i Solidària de Ponent

Ponent Coopera ha organitzat avui dijous, 20 de febrer, la setena Taula Territorial de l'Economia Social i Solidària de Ponent, en el marc de Cal Trepat. La Taula ha aplegat als agents del territori vinculats a l’economia social i el cooperativisme i a la promoció econòmica. 

En aquesta ocasió la taula territorial ha girat entorn a la desruralització i el despoblament i en aquest sentit s’han celebrat dues xerrades sobre el tema, la primera, “Evolució i anàlisi dels factors socioecnòmics a les zones rurals. Com hem arribat fins aquí i què ens espera en un futur”, a càrrec de Josep Manel Busqueta, economista i pastisser. Posteriorment la segona xerrada, “La concertació publico-cooperativa-comunitària una eina pel desenvolupament local de les zones rurals”, ha anat a càrrec d'Ivan Miró, sociòleg i investigador, membre de la cooperativa La Ciutat Invisible.

Foto: Ponent Coopera
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració