Ràdio Tàrrega en directe
Crònica dels partits del HPC Tàrrega del cap de setmana 21 i 22 de Maig de 2022

Prebenjamí
Lleida Llista E - Tàrrega HPC C

Aquest diumenge, el Prebenjamí C ha jugat el penúltim partit de la temporada contra el Lleida Llista E a casa seva. Un partit on el nostre equip ha jugat molt fort i concentrat. Una victòria més pel nostre Prebenjamí amb un resultat 0-4.

Jugadors: Guillem, Noah, Llorenç, Joel i Eric (p)

Entrenador: Pau Franquesa

Benjamí
Espluga 10 - Cadí la Seu 0

Últim partit de la temporada i victòria clara davant un Cadí que va intentar impedir durant els primers minuts l'allau ofensiu dels espluguins que ràpidament es van posar per davant al marcador. A la segona part res no va canviar, domini local fins arribar al marcador final de 10-0, destacar el nostre porter per deixar la porteria a zero un altre cop. Amb aquest resultat els benjamins es proclamen campions de la anomenada per la FCP superlliga entre els equips de Lleida i Tarragona.

Propers partits al campionat de Catalunya el 17,18 i 19 de juny al pavelló municipal David Rovira, US HI ESPEREM A TOTS.

Jugadors: Nil, Aleix, Albert, Pol M, Martí, Bernat.

Entrenador : Carles Creus.

Juvenil
CHP Martorell 4 - Tàrrega HPC 1

Aquest dissabte l’equip Juvenil del club, s’ha desplaçat a Martorell per jugar el seu partit.

Tot i haver fet un bon joc, no van poder fer res per capgirar el resultat. Finalment els targarins van acabar perdent quatre gols a un.

Jugadors: Pau, Nil, Marc, Eloi, Nacho i Denis(p).

Entrenador : David Parra